Дочка Скрипаля зробила першу заяву після отруєння
Категорія
Світ
Дата публікації

Дочка Скрипаля зробила першу заяву після отруєння

Дочка Скрипаля зробила першу заяву після отруєння
Джерело:  online.ua

Юлія Скрипаль, яка була отруєна разом з батьком в британському Солсбері, зробила першу заяву після хімічної атаки. Вона повідомила, що з кожним днем її здоров'я покращується, за що вона вдячна місцевим жителям і співробітникам лікарні.

Першу заяву дочки Скрипаля було опубліковано на сайті поліції Великобританії, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Отруєння Скрипаля: у слідства з'явилася нова несподівана версія

"Є багато людей, яким хочу подякувати за моє одужання і особливо хотілося б згадати жителів Солсбері, які прийшли мені на допомогу, коли ми з батьком опинилися недієздатними", - сказала Юлія Скрипаль.

Що стосується отруєння, то дочка колишнього російського шпигуна не змогла прокоментувати ситуацію. Вона сказала, що "злегка дезорієнтована", тому закликала поважати їхнє приватне життя з батьком в період одужання.

Також в російських ЗМІ з'явилася інформація, що Юлія Скрипаль вперше після отруєння поспілкувалася по телефону з племінницею батька і своєю двоюрідною сестрою з Росії. В ході розмови Юлія повідомила, що ні в її здоров'ї, ні в здоров'ї Сергія Скрипаля незворотних процесів немає.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше британські спецслужби назвали місце, де була створена речовина "Новачок", якою отруїли Скрипаля та його доньку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?