Дочка відомого коміка виграла конкурс з піснею Джамали: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дочка відомого коміка виграла конкурс з піснею Джамали: опубліковані фото

Дочка відомого коміка виграла конкурс з піснею Джамали: опубліковані фото

Старша дочка актора студії "Квартал 95" Євгена Кошового Варвара виграла Гран-прі Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів "Україна єднає світ", виконавши пісню Джамали "1944", з якою співачка перемогла на Євробаченні-2016.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook "Кварталу 95".
"Старша дочка нашого Жені Варвара виграла Гран-Прі Міжнародного фестивалю-конкурсу талантів «Україна єднає світ»! Вітаємо!!!", - сказано в повідомленні.


Комік поділився своїми емоціями на своїй сторінці в соцмережі.
Читайте також: Зірка "Кварталу 95" показав сім'ю на обкладинці глянцю: опубліковано фото
"Вчора моя старша дочка знову занурила нас із Ксенією Кошовою у прекрасний світ батьківських переживань, беручи участь у Міжнародному Фестивалі-Конкурсі "Україна Єднає Світ"! Згадалися почуття, які взяли нас у полон на Голос.Діти! Пітніють руки, не тямить голова і багато інших переживальних симптомів)))))) Але це було того варте. Наша дівчинка взяла Гран-Прі в категорії "Естрадний Спів" вік 7-9 років!!! Дякую Ларисі Леонідівні), організаторам і всім причетним до цієї події! Діти отримали масу задоволення, а батьки у захваті від своїх дітей. PS На виборі пісні наполягла Варвара", - написав Євген.



Як повідомляв ONLINE.UA,  восени 2016 року Варвара брала участь у проекті "Голос.Діти". За результатами сліпих прослуховуванням вона потрапила у команду зіркового тренера Потапа, але на наступних пісенних етапах дівчинка поступилася місцем іншим учасницям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?