Догралися: Меркель виступила з важливою заявою щодо зупинення агресії РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

Догралися: Меркель виступила з важливою заявою щодо зупинення агресії РФ

Догралися: Меркель виступила з важливою заявою щодо зупинення агресії РФ
Джерело:  online.ua

Канцлерка Німеччини Ангела Меркель заявила, що Захід запроваджує санкції проти Росії, щоб стати на захист міжнародного права, і додала, що вона буде обговорювати ситуацію в Азовському морі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним на майбутньому саміті G20 в Аргентині, передає ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

"Ми не застосовуємо санкції проти Росії заради санкцій, а ми запроваджуємо санкції, щоб чітко визначити, що країни, навіть якщо їхнє територіальне розташування зближує їх із Росією, мають право на власний розвиток", - сказала вона на німецько-українській конференції в Берліні. "Це принципи міжнародного права", - додала очільниця німецького уряду.

Варто зазначити, що раніше німецьке видання Die Welt писало, що Німеччина та Франція не підтримують введення нових санкцій проти Росії на тлі загострення довкола Керченської протоки. Відомо, що 6-7 країн ЄС розглядають подальші санкції щодо Росії.

Як повідомляв ONLINE.UА,  агресивні дії в Азовському морі не стануть єдиними з боку Росії. РФ може готувати наступні кроки із залученням бойової авіації.  З даним невтішним прогнозом виступив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?