Догралися: НАТО готує відповідь РФ через агресію в Азовському морі
Категорія
Політика
Дата публікації

Догралися: НАТО готує відповідь РФ через агресію в Азовському морі

Догралися: НАТО готує відповідь РФ через агресію в Азовському морі
Джерело:  online.ua

Держсекретар США Майк Помпео заявив, що країни НАТО підготують колективну відповідь на агресивні дії Росії проти українських моряків в районі Керченської протоки. Про це він повідомив після завершення міністерської зустрічі НАТО у Брюсселі, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

"Є два моменти, які ми чітко визначили під час засідання за участю українського міністра: повна єдність в тому, що російські дії були протизаконними і неприйнятними, і в тому, що політика стримування має бути відновлена", - сказав Помпео.

Окрім того, він закликав РФ негайно звільнити захоплених українських моряків, які утримуються на російській території.

"І ми розробимо колективну відповідь, щоб продемонструвати Росії, що така поведінка просто неприйнятна", - додав держсекретар.

Нагадаємо, нещодавно глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що НАТО невдовзі оголосить про нові практичні кроки щодо посилення присутності в Чорному морі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Путін висунув гучні особисті звинувачення Порошенко  і вперше прокоментував дії російських прикордонників в Керченській протоці під час затримання українських кораблів і моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?