Докотилися: в Росії випустили настільну гру "Наші в Солсбері"
Категорія
Світ
Дата публікації

Докотилися: в Росії випустили настільну гру "Наші в Солсбері"

Докотилися: в Росії випустили настільну гру "Наші в Солсбері"
Джерело:  online.ua

Російський виробник іграшок випустив настільну гру "Наші в Солсбері", у якій гравцям пропонують відвідати ті ж європейські міста, які відвідали агенти ГРУ, обвинувачені у здійсненні атаки в Солсбері, передає ONLINE.UA з посиланням на The Guardian.

Що цікаво, точкою фінішу у грі є місто Солсбері із зображенням міського собору і двох фігур у захисних костюмах.

"В одному кутку настільної дошки розміщений балончик з зеленим черепом і схрещеними кістками. Очевидно, це відсилка до флакону з парфумами, у якому, за даними британської поліції, транспортували отруйну речовину "Новічок". В іншому кутку зображені дві фігури, які натякають на підозрюваних у нападі Анатолія Чепігу і Александра Мішкіна", - сказано в повідомленні.

Перші фотографії гри, що потрапили в мережу, вважались фейковими. Проте невдовзі репортер Reuters опублікував фото коробки до гри, що дозволило припустити: гра реальна. Нещодавно один із творців гри Міхаіл Бобер підтвердив, що торік було випущено 5 тисяч копій гри, які продавали онлайн роздрібним продавцям.

Бобер також стверджує, що компанія не мала на меті когось образити, придумавши гру про атаку в Солсбері, в якій одна людина померла, ще четверо були госпіталізовані.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що один з агентів ГРУ РФ, який брав участь в отруєнні колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки в британському Солсбері, раніше воював в Чечні і Україні. Йдеться про Руслана Боширова, справжнє ім’я якого Анатолій Чепіга. Також не виключається, що він брав участь в операціях з вивезення з України екс-президента Віктора Януковича і в захопленні Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?