Долар очікує найбільше щотижневе падіння з 2009 року
Категорія
Світ
Дата публікації

Долар очікує найбільше щотижневе падіння з 2009 року

Долар очікує найбільше щотижневе падіння з 2009 року
Джерело:  Bloomberg

Валюта США рухається до свого найбільшого тижневого спаду з 2009 року, і доповідь з даними щодо зайнятості населення також не кращим чином впливає на ситуацію, пише Bloomberg, передає ONLINE.UA.
Долар на цьому тижні впав в Групі десяти, на тлі ознак того, що трейдери починають відступати від політики дивергенції торгівлі, яка була провідною протягом більшої частини останніх півтора років. Ситуація змінюється, з коефіцієнтом збільшення Федерального резерву в чверть пункту процентні ставки по січень 2017 падають до трохи менше 50%, з 93% в кінці минулого року, показують ціни ф'ючерсів.
Найбільша економіка в світі показує, що не застрахована від потрясінь, які переслідують глобальні ринки. Минулого місяця роботодавцями США вперше з вересня створено менше 200 тисяч робочих місць.
"Не те щоб американський ринок праці перебуває в поганому стані, просто якщо ви тривалий час поліпшувалися, то не можете продовжувати вдосконалюватися на тому ж рівні, - сказав глава валютної стратегії G-10 в Banco Santander SA Стюарт Беннет. - Так і з доларом. Так швидко піднявшись, він не може продовжувати рости".
В останній раз індекс долара так сильно впав за тиждень в травні 2009 року, коли Fed, як і раніше, скуповував активи для стимулювання зростання.
Міра долара проти 10 однолітків виросла на 0,1% в п'ятницю станом на 11:30 за київським часом, що призводить до показника 2,4% за цей тиждень. Валюта США зміцнила 0,2% до показника $1,1190 за євро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?