Доля Євро-2020 під загрозою через коронавірус - L'Equipe
Категорія
Спорт
Дата публікації

Доля Євро-2020 під загрозою через коронавірус - L'Equipe

Доля Євро-2020 під загрозою через коронавірус - L'Equipe
Джерело:  online.ua

В УЄФА розглядають можливість скасування усіх запланованих матчів Євро-2020, оскільки коронавірус COVID-19 захоплює країни континенту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання L'Equipe.

Найбільш ймовірним сценарієм щодо турніру наразі є перенесення його на 2021 рік.

Згідно з відомостями джерел, представники 55 футбольних асоціацій, які входять до УЄФА, разом обговорять долю чемпіонату.Передбачається, що процес організують за допомогою відеоконференції.

Заплановані дебати торкнуться також національних турнірів, а також Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Журналісти наголошують, що вже наступного вівторка, 17 березня, УЄФА на офіційному рівні оголосить про невідкладну зупинку матчів ЛЧ та ЛЄ. Їх можуть провести 2021 року. Національні змагання з футболу можуть скасувати, навіть якщо вони не підпорядковуються УЄФА.

Слід зазначити, що приводом для таких рішень стало поширення коронавірусу поміж професійними спортсменами. Напередодні керівництво американської НБА також зупинила усі ігри.

Як повідомляв ONLINE.UA, Олімпійські ігри 2020 року в Токіо можуть перенести на один чи два роки через поширення китайського коронавірусу COVID-19. Наразі вивчають три варіанти. Перший — повне скасування Олімпіади, другий — проведення Ігор без глядачів, а третій — перенесення. Для прикладу в МОК зазначили, лише з боку Сполучених Штатів отримано 1,25 мільярда доларів на рекламу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?