Доля резидента: історія "киянина" -фаната ДНР насмішила соцмережі, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Доля резидента: історія "киянина" -фаната ДНР насмішила соцмережі, з'явилися фото

Доля резидента: історія "киянина" -фаната ДНР насмішила соцмережі, з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У соціальних мережах викликала бурхливу реакцію історія одного з фанатів  бойовиків так званих ДНР  і ЛНР, нібито киянина Єгора Клецова, якого перестали брати на роботу після публікації інформації про нього на сайті «Миротворець».


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook ветерана АТО Дмитра Резніченко.


"Доля резидента. Педагогічна історія про те, як російський агент поступово виявився в ... опі, і тепер в сльозах шукає з неї вихід», - написав Резніченко.


«Отже, фабула - позаминулої зими я стирчав вдома, звільнившись з Нацгвардії і чекаючи початку служби в ЗСУ. Росіяни в цей час почали наступ на Дебальцеве, загриміли важкі бої. Одночасно з наступом на фронті кількома проросійськими організаціями (які тоді ще були відносно обережні) в тилових містах України було організовано низку публічних заходів "За мир за всяку ціну", з вимогою до українських солдатів скласти зброю, і з закликом до українських чоловіків уникати мобілізації. Гібридна війна, як вона є , - продовжив Резніченко.


«У Києві такий мітинг взявся організувати Єгор Клецов - нікому не відома людина, що тиждень як приїхала з Миколаєва, але представлялася "корінним киянином ", що "проти братовбивчої війни", - написав Резніченко.


«Я натрапив в інтернеті на його заклики саботувати оборону, порився в записах і побачив, що це переконаний ватник, прихильник "Єдиного російського народу", "великого СРСР", ненависник української незалежності, родом з Московії. У своїх закликах він стверджував, що Путін (президент Росії Володимир Путін - Ред.) не має відношення до війни (це після окупованого Криму), і на Донбасі "прості шахтарі захищають свої будинки", - написав ветеран АТО.


«Я зателефонував усім друзям-націоналістам, які тоді були в Києві, і ми зірвали захід, організований Клецовим - він просто не наважився прийти на площу, коли дізнався про нас», - продовжив Резніченко.


«Паралельно особистістю Клецова зайнялися хлопці з центру "Миротворець". Вони з'ясували, що ця людина навіть цікавіша, ніж здалося мені. В результаті на сайті "Миротворця" з'явилося його досьє. Спочатку Єгор сміявся і дякував "Миротворець" "..за піар". Він взявся за публічну політику, брав участь в заходах промосковських організацій, телеефірах, збирав гроші "на ліки", які передавав в військові шпиталі окупантів - взагалі, вирішив стати публічним діячем », - продовжує ветеран АТО.


«Але справа не пішла. Згодом він почав погрожувати, що закриє сайт "Миротворець", якщо не приберуть його анкету. А тепер, нарешті, пише ось такі листи ... засвічені агент перестав бути потрібним Москві, збір грошей зійшов на нуль, на роботу з анкетою на "Миротворці" не беруть. Яка халепа. Єгор, моя порада - їдь до Москви, поки ще можеш. А краще в Дебальцеве, до бабусі, ти її так любиш», - резюмував Резніченко та опублікував ряд скріншотів.


При цьому в соцмережі історія викликала шквал іронії.


Денис Казанський: Значить, сайт працює. І це прекрасно.


Юрій Олександренко: Значить, СБУ не працює. І це жахливо.


Ірина Туркіна: Зрозуміти, пробачити і нагородити! (Пенделя. Щоб летів аж до мордора).


Артем Пилипчук: Корінний киянин, з Миколаєва, який приїхав з рашки, але наполовину родом з Донбасу. кококомбо.


Олексій Пічнік: Воно, звичайно, добре, що на роботу його не беруть, погано, що СБУ таких на копання окопів не надсилає.


Як повідомляв ONLINE.UA,  російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що у президента РФ Володимира Путіна не вистачає коштів на фінансування бойовиків так званих ДНР і ЛНР на Донбасі.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?