Дональд і Меланія Трамп відкрили головну ялинку США - її потрібно побачити кожному
Категорія
Світ
Дата публікації

Дональд і Меланія Трамп відкрили головну ялинку США - її потрібно побачити кожному

Дональд і Меланія Трамп відкрили головну ялинку США - її потрібно побачити кожному
Джерело:  online.ua

Яскрава церемонія відкриття головної новорічної ялинки США кожного року перетворюється на незабутнє видовище, яке не залишає байдужими людей з усіх куточків світу. Традиційно до цієї події завжди приєднується президентське подружяя. Після участі у саміті НАТО Дональд та Меланія Трамп швидко повернулися до Білого дому, адже саме 5 грудня вони брали участь в урочистому відкритті ялинки, встановленої неподалік президентської резиденції.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС".

Варто зазначити, що для першої леді цей день був особливо важливим, адже саме вона затверджувала ескіз декору новорічного дерева. Що цікаво, для зустрічі 2020 року перша леді США вирішила підібрати однотонний золотистий декор та рясно прикрасити ялинку гірляндами.

Також доволі ефектним та стильним був і образ, який дружина Трампа підібрала для святкової події. Меланія з'явилася перед американцями у твідовому червоному пальті з білими смужками. Вбрання нагадувало різдвяно-новорічну тематику, тому, як наголосили у західних ЗМІ, ідеально підійшло до урочистого заходу.

"Ще одна весела традиція свята у столиці нашої країни! Сьогодні ввечері я з Дональдом Трампом побувала у Південному президентському парку, де відбулось відкриття новорічної ялинки. Чудово бачити всіх у такому святковому настрої!" – так прокоментувала довгоочікувану подію в соціальних мережах Меланія.

Раніше ONLINE.UA публікував курйозне відео з Трампом, який не поділився парасолькою з дружиною, залишивши Меланію мокнути під дощем.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?