Дональд Трамп публічно зізнався, що захворів коронавірусом
Категорія
Світ
Дата публікації

Дональд Трамп публічно зізнався, що захворів коронавірусом

Дональд Трамп публічно зізнався, що захворів коронавірусом
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Дональд Трамп неочікувано для всіх офіційно заявив, що він та перша леді США Меланія захворіли на коронавірусну хворобу COVID-19. Варто звернути увагу на те, що за декілька годин до цього повідомлення американський лідер зізнався, що у його помічниці Хоуп Хікс тест показав коронавірус. Журналісти, посилаючись на анонімні джерела в Білому домі, пишуть, що у Хікс є симптоми хвороби, в середу вона отримала позитивний результат. До цього вона супроводжувала президента США в поїздках, включаючи дебати з кандидатом від демократів Джо Байденом. Про це інформує ONENLI.UA з посиланням на Твіттер президента Штатів.

"Сьогодні вночі, @FLOTUS (нікнейм Меланії у Twitter – ред.) І я дали позитивний результат на COVID-19. Ми негайно приступимо до карантину і процесу відновлення. Ми подолаємо це разом!", - наголосив Дональд Трамп.

Не можна не згадати про те, що нещодавно американський лідер Дональд Трамп приголомшив світ новою неочікуваною заявою — очільник Білого дому наголосив, що готовий першим в США вакцинуватись від коронавірусу. Також глава Штатів не виключає використання неамериканської вакцини, якщо вона ще не буде готова. Що важливо розуміти, найближче до широкомасштабного використання є вакцина Оксфордського університету, що вже знаходиться на третій стадії клінічних випробувань. Усі ці дані під час брифінгу 21 вересня підтвердила речниця Дональда Трампа. Вона розповіла, що американський лідер згоден вакцинуватись, якщо це буде безпечний препарат.

"Я хочу, щоб була вакцина, яка працює. Мене не турбує, якщо її зробить хтось інший, я зніму перед ними шляпу", – наголосив американський лідер.

Також раніше Дональд Трамп офіційно повідомив, що вакцинація громадян від коронавірусу почнеться у жовтні цього року. До кінця поточного року мають намір виготовити 100 мільйонів доз вакцини.

Як повідомляв ONLINE.UА, нещодавно Володимир Зеленський розповів,  що наразі в Україні досліджується ефективність одразу кількох різних препаратів для приборкання коронавіруса. Президент стверджує, що клінічні дослідження проводяться щодо чотирьох чи п’яти препаратів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?