Дональд Трамп розкрив приголомшливу правду про свого суперника Джо Байдена
Категорія
Світ
Дата публікації

Дональд Трамп розкрив приголомшливу правду про свого суперника Джо Байдена

Дональд Трамп розкрив приголомшливу правду про свого суперника Джо Байдена
Джерело:  online.ua

Під час президентських дебатів, що відбулися 23 жовтня, чинний американський лідер Дональд Трамп та демократ Джо Байден присвятили частину часу міжнародним питанням, а також не забули обмінятися новими звинуваченнями. Не можна не згадати про те, що дискусія кандидатів стала їхніми останніми дебатами перед виборами, що відбудуться 3 листопада. Таким чином, замість трьох раундів дебатів відбулося два – одна телесуперечка була скасована через хворобу Трампа. Цього разу очільник Білого дому заявив, що його суперник Джо Байден повинен пояснити походження 3,5 млн доларів отриманих від Росії. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

"Джо отримав 3,5 млн доларів від Росії, був у дружніх стосунках з мером Москви, він повинен пояснити це. Я ніяких грошей від Росії не отримував... Я не брав ні гроша ні в якого зарубіжного джерела. Я опублікував свої податкові декларації за всі 22 роки. Ви – жодної", – заявив Дональд Трампа.

Після цього Джо Байден почав стверджувати, що в роботі його сина Хантера в українській компанії Burisma, "не було нічого неетичного".

Варто звернути увагу на те, що міжнародна політика США не була однією з головних тем дебатів, але її зачепили під час обговорення інших питань, зокрема – коментуючи втручання РФ у американські вибори, Байден звинуватив Трампа у використанні неперевіреної інформації від РФ.

"Його друг Руді Джуліані – це ж немов російський заручник. Йому надавали інформацію, яку росіяни... яка не є правдою", – розлютився Байден, наголосивши, що радник за питань безпеки нібито попереджав Трампа про небезпечні зв’язки Джуліані з РФ.

Трамп вкотре заявив, що він є противником РФ, бо надавав Україні більшу допомогу для боротьби проти російської агресії, згадавши зокрема постачання "Джавелінів".

"Нікого не було жорсткішого, ніж я, стосовно Росії. Починаючи з санкції... Коли він (Байден у часи президента Обами – ред.) продавав (постачав до України) подушки та ковдри, я продавав Україні протитанкову зброю. Тому немає нікого жорсткішого стосовно Росії, ніж Дональд Трамп", - заявив президент.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада США висунула новий ультиматум Путіну щодо України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?