"Донецьк - мій дім": футболіст збірної України розповів, навіщо повернувся в "Шахтар"
Категорія
Спорт
Дата публікації

"Донецьк - мій дім": футболіст збірної України розповів, навіщо повернувся в "Шахтар"

"Донецьк - мій дім": футболіст збірної України розповів, навіщо повернувся в "Шахтар"
Джерело:  online.ua

Форвард збірної України Євген Селезньов втретє в кар'єрі зіграє за "Шахтар". 14 травня Селезньов підписав дворічний контракт з "гірниками".
Як повідомляє ONLINE.UA, в інтерв'ю клубній прес-службі Селезньов розповів, чому знову обрав "Шахтар".
"У мене дуже приємні і позитивні емоції! Я до останнього моменту не міг повірити, що повертаюся в "Шахтар". Донецьк - мій дім, а "Шахтар" - клуб, який мене виховав, дав мені путівку в футбол. Тому я дуже радий знову стати частиною цієї команди. Переговори ж практично не велися. Мені подзвонили і сказали про варіант з "Шахтарем", я поговорив з президентом і одразу погодився. Президент мені сказав, що потрібно допомогти "Шахтарю" знову стати чемпіоном. Більше нічого і не треба було говорити", - заявив Селезньов.

ДИВІТЬСЯ: "Шахтар" програв трилер: відео огляд матчів останнього туру чемпіонату України
Селезньов зізнався, що його мрією є повернення на "Донбас-Арену"
"Я завоював з "Шахтарем" практично все, що можна завоювати на клубному рівні. І мотивація тут може бути тільки одна - все це повторити! Хочу перемагати і вигравати нові трофеї. Вірю, що зможу допомогти "Шахтарю", зможу посилити команду. Зроблю все можливе, щоб привести "Шахтар" до нових титулів. Але найголовніше, те, чого всі ми хочемо, - це повернутися додому, на "Донбас Арену". Це моя найбільша мрія!", - розповів Євген.
Селезньов не обійшов і тему збірної України.
"Сподіваюся, що можу чимось допомогти нашій збірній. Я для цього сюди і приїхав. Останнім часом я постійно грав, забивав м'ячі, тренувався. Отже, з фізичною формою ніяких проблем немає", - зазначив "гірник".
Відносно виступу за "Кубань" Селезньов коротко резюмував російський етап кар'єри: "Можу сказати тільки одне: не помиляється той, хто нічого не робить".
ДИВІТЬСЯ: Футболіст збірної України забив шикарний гол у Росії: опубліковано відео
Відзначимо, що за "Шахтар" Селезньов раніше грав у 2008-2009 і 2011-2012 роках. Провів 67 матчів, забив 28 м'ячів.
Нагадаємо, раніше Селезньов розповів, чому втік з Росії

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?