Донецький сепаратист в Києві торгує книгами про Бандеру: соцмережі в шоці
Категорія
Події
Дата публікації

Донецький сепаратист в Києві торгує книгами про Бандеру: соцмережі в шоці

Донецький сепаратист в Києві торгує книгами про Бандеру: соцмережі в шоці

У Києві з'явився незвичайний книжковий автомат, встановлений вихідцем з Донецька Іваном Баликіним, який раніше підтримував сепаратистів і російську анексію Криму, а тепер на Подолі продає біографії Степана Бандери, Майкла Джексона і Вінстона Черчілля.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера і журналіста Дениса Казанського.
«Як цікаво повертається життя. Донеччанин Ваня Баликін, який довгий час був учасником донецької сепарської тусовки, в 2014 році виступав за федералізацію і підтримував російську окупацію Криму, тепер торгує в Києві українськими книгами про Бандеру», - написав він.
Також Казанський зізнався, що не очікував такого: «Не думав, що побачу таке. Ось що животворящий ДНР з людьми робить».
Крім того, журналіст виклав посилання на інтерв'ю Баликіна, яке той давав пропагандистському виданню бойовиків в квітні 2014 року, де він розмірковує про необхідність федералізації України і називає київську владу нелегітимною.
"Референдум про федералізацію зможе зберегти країну. Це останній крок перед відкритим військовим протистоянням", - говорив він.
Також він додавав, що "претензій до Росії у нас немає, ми розуміємо, що наразі вона відстоює свої інтереси".
При цьому Іван Баликін, який встановив «букомат» в одній з піцерій в районі Контрактової площі, акуратно розповів podol.city, що переїхав з Донецька разом з дружиною в 2014 році.
"Народили тут сина. Зараз я працюю в університеті "Крок", - повідомив він.
Також Баликін зізнався, що має намір розширювати мережу «букоматів»: «плануємо розміщувати їх в залах очікування аеропортів, де людям треба якось згаяти час».
Тим часом користувачі соцмереж були шоковані такою метаморфозою колишнього донеччанина.

Зоя Пасько: «Присудити його прочитати всі книжки "про Бандеру", якими тепер торгує».
Irene Jovi: «Нехай чувак в Дебалю поїде книжками про Бандеру поторгує. Як кумарить мерзота - спочатку русскій мір до себе кличуть, а потім до столиці линяють».
Саїд Ісмагілов: «Ні, так не годиться, тепер тільки звільняти Крим і Донбас з гвинтівкою в руках! Брав участь в цьому мракобіссі, тепер вперед - розгрібати».

Vikas Ogi: «Ваня перевзувся чи усвідомив?».

Сергій Музиков: «Продай книгу про Степана Бандеру в Києві, допоможи звільненим від бандерівців, голодним родичам в Донецьку».

Ніна Ліва: «Цікавий поворот подій!»

Алла Зубкова: «Ой, треба сходити подивитися)!».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах посміялися над ватажком ДНР і його пророцтвами холодної смерті України без донецького вугілля.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?