Донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта готується до зміни статі - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта готується до зміни статі - фото

Донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта готується до зміни статі - фото
Джерело:  online.ua

Старша біологічна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, Шайло, зважилася на доволі непросте рішення - вона вирішила змінити стать. Що цікаво, зіркова матуся підтримує ідею та дозволяє 13-річній Шайло піти на операцію, передає ONLINE.UA з посиланням на La Nacion.

Варто зазначити, що не тільки Анджеліна Джолі підтримує рішення доньки, але й Бред Пітт. Голлівудський актор не перешкоджає 13-річній Шайло стати хлопцем.

"Шайло почала гормональне лікування. Вона ніколи не відчувала себе дівчиною. Тому в 12-річному віці за підтримки своїх батьків Анджеліни Джолі і Бреда Пітта вона почала приймати гормони, щоб змінити свою зовнішність відповідно до своєї ідентифікації", – розповів інсайдер.

ЗМІ вже давно помітили, що змалку перша біологічна донька Бреда Пітта та Анджеліни Джолі полюбляє чоловічий одяг, тому під час світських заходів вона завжди постає перед фотографами у штанах та сорочках чи футболках. Також донька голлівудських зірок неодноразово заявляла про своє бажання стати хлопцем.

"Декілька років тому 13-річна Шайло навіть просила називати її іменем Джон. Це гостро розкритикували у США, а хейтери заявили, що у цьому безпосередньо винна Джолі", - йдеться в повідомленні видання.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше суд зобов’язав Джолі надати Бреду Пітту номери телефонів всіх шістьох дітей, щоб він міг з ними спілкуватися. Також зазначається, що акторка не повинна контролювати їхню бесіду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?