Донька Брюса Лі жорстко розкритикувала новий фільм Тарантіно
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Донька Брюса Лі жорстко розкритикувала новий фільм Тарантіно

Донька Брюса Лі жорстко розкритикувала новий фільм Тарантіно
Джерело:  online.ua

Донька відомого актора Брюса Лі різко жорстко розкритикувала нову кінострічку Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". Жінка наголосила, що зображення її батька в стрічці є образливим. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Variety".

Окрім того, Шеннон Лі вимагає від кінематографіста вибачень за одну зі сцен картини.

"Він міг би просто заткнутися. Це було б дуже добре. Або він міг вибачитися, або просто сказати: "Насправді я не знаю, яким був Брюс Лі. Я просто написав це для свого кіно. Але його зображення не повинно сприйматися так, ніби він був таким насправді", - каже жінка.

Як відомо, в одній зі сцен фільму "Брюс Лі" хвалиться своїми вміннями у частині бойових мистецтв. Він також заявляє, що з легкістю переможе Мухаммеда Алі. В результаті між ним і каскадером Кліффом Бутом зав'язується бійка, його б'ють і кидають в машину, виставляючи посміховиськом.

За словами самого Тарантіно, він зобразив Брюса Лі, відштовхуючись нібито від біографії Лінди Лі, дружини актора. Зокрема, йдеться про висловлення Брюса про Мухаммеда Алі.

Як повідомляв ONLINE.UA, фільм українського виробництва може потрапити до номінантів на премію "Оскар". Стрічка "Додому" за режисерством Нарімана Алієва  відправили до відбору  у категорії "Міжнародний повнометражний фільм".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?