Донька і дружина Пєскова приміряли його вуса - мережа шокована
Категорія
Світ
Дата публікації

Донька і дружина Пєскова приміряли його вуса - мережа шокована

Донька і дружина Пєскова приміряли його вуса - мережа шокована
Джерело:  online.ua

Донька прес-секретаря президента Росії Єлизавета Пєскова опублікувала в Instagram-Сторіс відео з вусами батька. Що цікаво, для цього дівчина спеціально створила маску, що дозволяє будь-якому користувачеві соцмережі приміряти вуса речника Кремля, передає ONLINE.UA.

Окрім того, вона також показала з віртуальними вусами дружину Пєскова, фігуристку Тетяну Навку. В наступному пості дівчина зазначила, що «ніс у неї і так татів», а тепер вона може приміряти і вуса прес-секретаря російського лідера.

«Це наші рідні вуса», - зауважила Пєскова, на що Навка додала: «Сімейні».

На записі у Пєскова немає вусів. Він уже раніше збривав їх на спір з дочкою в червні 2014 року. Тоді Єлизавета взяла таку обіцянку з батька, якщо вона успішно здасть ЄДІ. Варто зазначити, що вуса прес-секретаря російського президента отримали велику популярність в інтернеті. Серед користувачів Рунету існує популярний Twitter-блог «Вуса Пєскова». У нього понад 450 тисяч передплатників.

"І сміх, і гріх; в Росії люди не мають грошей на харчі, а вони вуси міряють; шок! доросла людина, а поводить себе як дитина; це не Кремль, а якийсь цирк; коли будуть вирішувати реальні проблеми, а не сидіти в Інстаграмі?", - обурюються в соцмережах.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Пєсков підтвердив можливість окремої зустрічі Путіна і Зеленського  на полях нормандського саміту. Спікер Кремля запевнив, що президенти України і Росії неодмінно поспілкуються тет-а-тет в Парижі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?