Донори виборчої кампанії Трампа зажадали повернення грошей
Категорія
Світ
Дата публікації

Донори виборчої кампанії Трампа зажадали повернення грошей

Донори виборчої кампанії Трампа зажадали повернення грошей
Джерело:  NBC News

Двоє великих донорів, які внесли чималі суми у виборчу кампанію кандидата в президенти США Дональда Трампа, через скандал довкола його висловлювань про жінок  вимагають повернення своїх грошей

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NBC News.
"Я не можу висловити, наскільки я розчарований через нещодавніх подій навколо Трампа", - заявив один з донорів.
Він додав також, що шкодує про свою підтримку Трампа.
"Прошу повернути мої гроші", - зазначив чоловік.


Другий донор вирішив забрати свої пожертви, оскільки "засмучений" поведінкою Трампа і появою в мережі відео з його непристойними висловлюваннями.
"Я не можу підтримувати сексист. У мене троє маленьких дітей, і я не буду підтримувати грубого сексист. Я чекаю повернення мого пожертвування", - підкреслив він.
При цьому представник виборчого штабу Трампа, Джейсон Міллер, заявив, що у кандидата "не знають ні про яких донорів, які висловлювали таке прохання".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  один з найбільш відомих акторів учасності записав відео, у якому жорстко і не добираючи слів, пройшовся по Трампу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?