Допит Порошенка: в ГПУ розкрили важливу інформацію
Категорія
Політика
Дата публікації

Допит Порошенка: в ГПУ розкрили важливу інформацію

Допит Порошенка: в ГПУ розкрили важливу інформацію
Джерело:  online.ua

Керівник Департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявив, що  президента України Петра Порошенка допитали  раніше призначеного часу, оскільки у нього з'явився на це вільний час.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  "112 Україна".
"Дійсно, вчора відбувся допит. Загалом, принципову згоду було отримано раніше. Вся проблема була у "вікні", тобто в часі, який президент може виділити для допиту. Вчора з'явилася така можливість, і, звичайно, ми нею скористалися, не чекаючи 29 листопада. Слідчі здійснили цей допит, і важливий сам факт, звичайно, а не дата", - сказав Горбатюк.
Розкриваючи деталі того, про що слідчі ГПУ шість годин говорили з Порошенком, представник Генпрокуратури зазначив: "Було поставлено запитання, які стосуються тих подій, де свідком був Петро Порошенко ... Ці відповіді будуть використані в ході слідства".
Також представник Генпрокуратури заявив, що глава Закарпатської ОДА Геннадій Москаль уникає допитів.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  глава ГПУ Луценко заявив, що у справі про Майдані були допитані колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?