Допит Порошенко: з'явилася нова деталь
Категорія
Політика
Дата публікації

Допит Порошенко: з'явилася нова деталь

Допит Порошенко: з'явилася нова деталь

В Адміністрації президента підтвердили, що  глава держави Петро Порошенко дав Генпрокуратурі показання в рамках розслідування злочинів проти активістів Майдану.


Про це заявив прес-секретар президента України Святослав Цеголко, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  УНІАН.


«Президент України Петро Порошенко дав свідчення у справі про злочини проти Майдану», - заявив Цеголко і нагадав, що український президент не раз стверджував, що зацікавлений у покаранні винних у цій справі.


Читайте також: ГПУ допитає Порошенко: Луценко повідомив подробиці


Раніше стало відомо, що допит Порошенко тривав шість годин і пройшов 18 листопада у будівлі Адміністрації президента, незважаючи на те, що спочатку дача свідчень була намічена в Генеральній прокуратурі на 29 листопада.


Інші подробиці проведеного допиту поки не розголошувалися.


Як повідомляв ONLINE.UA, в серпні в ГПУ заявили, що  планується проведення допитів у справі про події на Євромайдані в 2013-2014 роках Петра Порошенка, спікера Верховної Ради Андрія Парубія, секретаря РНБО Олександра Турчинова, екс-прем'єра Арсенія Яценюка  та інших відомих політиків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?