Дорн заспівав українською мовою в Москві: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дорн заспівав українською мовою в Москві: з'явилося відео

Дорн заспівав українською мовою в Москві: з'явилося відео
Джерело:  Viva!

Український співак Іван Дорн

 в рамках концертного туру по Росії виступив в Москві, де заспівав українською та передав привіт Києву.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Viva.


Російські шанувальники чекали Івана Дорна майже три роки, і український виконавець зміг зібрати аншлаг в найбільшому клубі Москви Stadium Live.


Під час виступу виконавець передав привіт Києву і виконав електронний кавер на "Танець пінгвіна". Росіяни тепло сприйняли україномовну пісню, деякі з них навіть підспівували.


"Це Андрій. Це його пісня", - сказав Дорн, і на екрані з'явилася фотографія покійного Кузьми.



Крім іншого, виконавець звернувся до шанувальників зі словами про взаємини між українцями і росіянами, і попросив москвичів передати привіт киянам.


"Вони повинні знати, що насправді між нами відбувається ось це. Те, що зараз, - сказав Дорн. - Вони кажуть, що є проблеми. Але проблеми у них в головах, ось де у них проблеми. І нехай подавляться цими проблемами раз і назавжди. Між нами немає нічого крім дружби! Давайте всієї Москвою передамо Києву дружний привіт! і нехай це побачать всі. Ви готові? Москва передає Києву привіт!"



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA,  Ані Лорак також знову виступила в Росії, в Петропавловську-Камчатському.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?