"Досить ганебно": Трамп різко прокоментував скандал навколо нього
Категорія
Світ
Дата публікації

"Досить ганебно": Трамп різко прокоментував скандал навколо нього

"Досить ганебно": Трамп різко прокоментував скандал навколо нього
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп заявив, що ознайомився з частиною свідчень свого колишнього адвоката Майкла Коена перед Конгресом. Він назвав їх "досить ганебними". За словами американського лідера, колишній юрист Майкл Коен "багато брехав", передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Очільник Білого дому запевняє, що Коен начебто не збрехав про те, що йому невідомо про змову Трампа з Росією щодо втручання в президентські вибори.

"Цікаво, чому він не став брехати про це в той час, коли він збрехав про все інше", - сказав Дональд Трамп.

Американський лідеробурився й тим, що демократи запланували слухання адвоката Коена якраз на той час, коли він був в Ханої на саміті з лідером КНДР Кім Чен Ином.

"Я думаю, що призначати таке фейкове слухання посеред дуже важливого саміту – справді жахливо", – додав Трамп.

Нагадаємо, раніше колишній адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен назвав свого екс-клієнта расиситом, аферистом та шахраєм. Він стверджує, що президент США наперед знав про те, що WikiLeaks опублікує компромат на Гілларі Клінтон.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  контррозвідка США намагалася з’ясувати, чи президент США Дональд Трамп секретно не працював на владу Росії проти інтересів Вашингтона.  Однією із причин таких перевірок стало звільнення директора ФБР 2 роки тому.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?