Досить убивати: суть нової російської пропаганди показали одним малюнком
Категорія
Світ
Дата публікації

Досить убивати: суть нової російської пропаганди показали одним малюнком

Досить убивати: суть нової російської пропаганди показали одним малюнком
Джерело:  online.ua

У мережі з'явився яскравий малюнок російського художника Ігоря Поночевного, який чітко продемонстрував суть російської пропаганди та її нової акції "Досить убивати", нібито присвяченій захисту дітей на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter-аккаунт 777hjr.
На малюнку зображений лідер нацистської Німеччини Адольф Гітлер, який тримає в руці табличку з закликом "Досить вбивати".


Читайте також: Це кричуще: в НАТО висунули відкриті звинувачення Росії


Зазначимо, що раніше в Росії була організована пропагандистська акція "Досить убивати", метою якої була заявлена захист дітей на Донбасі.



"Ми хочемо залучити до цієї ситуації увагу всього світу і запрошуємо відомих людей приєднатися до нашої акції. Ми хочемо зупинити вбивства дітей", — говорили російські пропагандисти.


При цьому про своє бажання взяти участь в акції вже заявили музиканти, які неодноразово виступали в окупованих бойовиками Донецьку і Луганську, не приховуючи своєї підтримки так званих ДНР і ЛНР.


На появу фото відреагували в соцмережах.




Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українські журналісти чітко пояснили суть брехні путінської пропаганди про українські танки в Авдіївці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?