Доведеться дуже дорого заплатити: Лондон закликав Росію припинити агресію
Категорія
Політика
Дата публікації

Доведеться дуже дорого заплатити: Лондон закликав Росію припинити агресію

Доведеться дуже дорого заплатити: Лондон закликав Росію припинити агресію
Джерело:  online.ua

Росія заплатить дуже високу ціну за агресію в Україні та Грузії, а також у Великій Британії, де були проведена хіматака в Солсбері у вигляді замаху на життя колишнього російського агента ГРУ Сергія Скрипаля.

Про це заявив глава британського МЗС Джеремі Хант під час виступу в дослідницькому інституті Policy Exchange, повідомляє ONLINE.UA.

Хант зазначив, що до останнього був упевнений, що Росія хоче стати частиною міжнародної правової системи, в зв'язку з чим Лондон був дуже радий можливості налагодити відносини з цією країною з часів колишнього СРСР. Але після цього було вторгнення Росії в Грузію, анексія українського Криму, окупація Донбасу, кібератаки в усьому світі і напад із застосуванням хімічної зброї в Солсбері.

"Дуже хотілося б знайти спосіб "повернути Росію в систему міжнародних відносин, засновану на правилах", але слід ясно дати їй зрозуміти, що якщо вона буде робити такі ж дії і надалі, то "заплатить дуже високу ціну", - підкреслив Хант.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Москві придумали, як Україні і Росії налагодити відносини - там запропонували Києву вибачитися перед російською владою за агресивні дії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?