Довелося зізнатися: Путін публічно спростував свою ж пропаганду
Категорія
Світ
Дата публікації

Довелося зізнатися: Путін публічно спростував свою ж пропаганду

Довелося зізнатися: Путін публічно спростував свою ж пропаганду

Президент РФ Володимир Путін

 спростував російську пропаганду, визнавши, що санкції, введені західними країнами, впливають на Росію і завдають шкоди економіці країни.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

УНІАН

.


«Потрібно продовжити роботу по зняттю бар'єрів на шляху приватної ініціативи, причому мова йде не тільки про адміністративні бар'єри, пов'язанi з виходом на ринок, особливу увагу вимагають і технологічні питання, доступ до найкращих технологій і кваліфікованої робочої сили... Ми часто повторюємо як мантру, що ці так звані горезвісні санкції на нас не дуже то і впливають. Впливають, і перш за все загрозу я бачу в обмеженні передачі технологій», - заявив Путін на форумі «Росія кличе».


На думку російського президента, санкції завдають шкоди не тiльки російській економіці, а й світовій економіці в цілому, так як російська - важлива частина світової.


«Так що ті, хто це робить, шкодять самі собі, в кінцевому підсумку. Я думаю, що ми і з цим, звичайно, впораємося», - сказав він.


Нагадаємо, раніше Путін говорив, що санкції, введені Заходом за анексію Криму, не фатальні для економіки Росії і "не відрізняються особливою винахідливістю".


Як повідомляв ONLINE.UA, глава комітету Бундестагу у закордонних справах

Норберт Рьотген підтвердив можливість введення нових санкцій проти Росії, заявивши, що РФ повинна понести відповідальність за свої військові злочини в Сирії

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?