Довго чекати не будемо: Зеленський дав українцям гучну обіцянку щодо Донбасу
Категорія
Україна
Дата публікації

Довго чекати не будемо: Зеленський дав українцям гучну обіцянку щодо Донбасу

Довго чекати не будемо: Зеленський дав українцям гучну обіцянку щодо Донбасу
Джерело:  online.ua

Український лідер Зеленський нарешті дав оцінку результатам переговорів з Кремлем, за якими Україна може звести стіну на Донбасі, щоб відгородити територію окуповану від підконтрольної державі. Про свою позицію глава держави розказав в ефірі "Право на владу" на телеканалі "1+1", повідомляє ONLINE.UA.

За його словами, на засіданні РНБО вже було затверджено п’ять планів реінтеграції Донбасу і повернення наших територій.

"Один із них – план Б. Хоча для мене це не план Б, а план "остання буква". Це останній план.Ця стіна вже є. Нам треба вирішувати, як повернути людей, їхню ментальність, розуміння, що вони українці. У нас зараз жива стіна. Для мене це не варіант. Але на жаль 5 років чекати і стріляти, і втрачати наших українців ми точно не збираємось", - розповів президент України.

Володимир Зеленський також звернув увагу на те, що, якщо буде стіна, то це інша держава, яку ми ніколи не визнаємо.

"Нам потрібно зробити всі умови для українців, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, які відчувають себе дійсно українцями, зробити всі умови, щоб вони приїхали до нас. За стіною буде щось інше, інша місцевість, де будуть тільки бойовики", - пояснив український лідер.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Зеленський жорстко відповів,  що вже чув аргумент очільника Кремля Володимира Путіна , що, мовляв, коли Україна отримає контроль над кордоном з РФ, то на Донбасі відбудеться друга Сребрениця.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?