Довгоочікуваний бій Ломаченка й Лопеса - стала відома дата
Категорія
Спорт
Дата публікації

Довгоочікуваний бій Ломаченка й Лопеса - стала відома дата

Довгоочікуваний бій Ломаченка й Лопеса - стала відома дата
Джерело:  online.ua

Пандемія COVID-19 зірвала кілька важливих боїв українських боксерів. Лише напередодні Василь Ломаченко отримав нову орієнтовну дату бою проти американця Теофімо Лопеса. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ESPN.

За словами промоутера Боба Арума, попередньо двобій за володіння титулом абсолютного чемпіона світу планують на вересень.

"Я розмовляв з Ломаченком та Лопесом. Ніхто з них не хоче проводити проміжних боїв. Ми плануємо двобій на вересень. З фанатами чи без них", - підкреслив організатор.

Він додав, йдеться про 19 вересня. Бійці повинні зустрітися на рингу однієї з арен Лас-Вегаса.

Володар титулу чемпіона світу IFM у легкій вазі Теофімо Лопес ще під час фази жорсткого карантину стверджував, що з нетерпінням очікує на бій проти українця. Утім, ця подія була неймовірною через епідемічну ситуацію.

Менеджмент американського боксера намагався знайти йому інших суперників. Ймовірним кандидатом розглядали чемпіона світу WBC Девіна Хейні. Утім, його команда не дала відповіді.

Пізніше стало відомо, що довгоочікуваний бій Ломаченко — Лопес все ж таки відбудеться. Його мали б провести ще 31 травня.

Нагадаємо, український боксер востаннє виходив на ринг ще у жовтні минулого року — проти Люка Кемпбелла. Завдяки цій перемозі у напруженому бою Ломаченко отримав чемпіонство WBC та об'єднав одразу три пояси - WBA Super, WBC, WBO

Як повідомляв ONLINE.UA, боксер-чемпіон Оскар Де Ла Хойя назвав головних трьох бійців сьогодення. До цього лаконічного рейтингу американець додав одного українського спортсмена.

На думку колишнього чемпіона у шести категоріях, лідером сучасного боксу став Сауль Альварес.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?