Довірена особа Путіна хоче жити в США: в соцмережах регіт
Категорія
Світ
Дата публікації

Довірена особа Путіна хоче жити в США: в соцмережах регіт

Довірена особа Путіна хоче жити в США: в соцмережах регіт
Джерело:  online.ua

Російський ковзаняр Іван Скобрєв, довірена особа президента РФ Володимира Путіна, подав документи для отримання громадянства США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook колумніста "Нової газети" Ольги Романової.
"Ковзаняр Іван Скобрєв (довірена особа Путіна) подав документи для отримання громадянства США". Він ще й дисертацію відмінну написав про духовність (ось тут почитати можна: http://cheloveknauka.com/duhovnost-lichnosti-rossiyskogo-sp...). Ось так і витікають від нас мізки і духовність", - написала Романова.

Читайте також: У мережі продовжують жорстко висміювати посмішку фаната Путіна: опубліковано фото
Користувачі соцмереж висміяли рішення російського фігуриста.





Нагадаємо, раніше в мережі з'явилася фотокопія дисертації Скобрєва з "шапкою" його роботи як пошукача наукового ступеня кандидата філософських наук на тему "Духовність особистості російського спортсмена як показник його громадянської позиції", написаної в 2014 році.
Як повідомляв ONLINE.UA, російський ковзаняр Іван Скобрєв розповів, чому він так широко посміхався під час прямої лінії з президентом РФ Володимиром Путіним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?