Дозволено все: Порошенко розказав, коли підпише Закон про валюту
Категорія
Економіка
Дата публікації

Дозволено все: Порошенко розказав, коли підпише Закон про валюту

Дозволено все: Порошенко розказав, коли підпише Закон про валюту
Джерело:  online.ua

Президент Петро Порошенко під час українсько-сербського бізнес-форуму заявив, що в середу, 4 липня, підпише Закон «Про валюту».

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського лідера.

  «Завтра я підпишу закон «Про валюту», який був поданий мною і проголосований парламентом. І це буде найбільша лібералізація із 1993 року, яка взагалі коли-небудь була в Україні. Ми не будемо мати взагалі ніяких обмежень і це дуже повпливає на ситуацію для інвесторів у дуже короткий період часу», - сказав Порошенко.

21 червня поточного року Верховна Рада ухвалила Закон "Про валюту", що забезпечить перехід України до нової моделі валютного регулювання, яка впроваджує принцип «дозволено все, що прямо не заборонено законом».

Нагадаємо, раніше стало відомо, що НБУ офіційно скасував реєстрацію внутрішньодержавної платіжної системи WebMoney в Україні.

Як повідомляв ONLINE.UA, авторитетне агентство Bloomberg назвало гривню найсильнішою валютою пострадянського простору в першому півріччі поточного року. Варто зазначити, що вперше за п’ять років рубль показав найгіршу динаміку серед 11 валют колишнього СРСР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?