Друг Путіна в Німеччині засмутив Кремль
Категорія
Світ
Дата публікації

Друг Путіна в Німеччині засмутив Кремль

Друг Путіна в Німеччині засмутив Кремль
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Німеччини  Зігмар Габріель, відомий підтримкою політики президента Росії Володимира Путіна, зробив заяву про санкції проти Росії повністю в руслі загальноприйнятої європейською політики щодо РФ.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.


За словами Габріеля, питання зняття санкцій з Росії залишається залежним від прогресу в мінських переговорах про мир на Донбасі.


Читайте також:  У Путіна радіють: важливий пост в Німеччині отримав противник санкцій


Раніше Габріель заявляв про те, що Німеччина виступає за пом'якшення антиросійських санкцій, що викликало радісну реакцію в російських ЗМІ.


"Ми в Німеччині і Франції маємо чітку позицію щодо санкцій", - заявив Габріель.


«Ми вважаємо за потрібне запустити мінський мирний процес ... І це єдиний шлях, який дозволить зняти з Росії санкції", - пояснив глава МЗС Німеччини.


Крім того, за його словами, Франція і Німеччина повинні створювати двосторонні робочі групи для вирішення таких проблем, як "українсько-російське питання".


Як повідомляв ONLINE.UA,  проросійський політик Габріель Зігмар, який зайняв пост глави Міністерства закордонних справ Німеччини, заявив про те, що зацікавлений в розвитку партнерських відносин з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?