Друг Путіна зробив нову заяву щодо Сирії: в мережі спантеличені
Категорія
Світ
Дата публікації

Друг Путіна зробив нову заяву щодо Сирії: в мережі спантеличені

Друг Путіна зробив нову заяву щодо Сирії: в мережі спантеличені
Джерело:  Anadolu

Метою операції турецьких військ в Сирії є виключно терористи.
Таку заяву зробив президент Туреччини Реджеп Ердоган, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Anadolu.
«Нехай ніхто в цьому не сумнівається, тим більше що Анкара неодноразово заявляла про це. Нехай ніхто не намагається спотворити цілі цієї операції», - підкреслив він.
Водночас Ердоган пообіцяв, що Туреччина не припинить боротьби з ісламістами, навіть якщо залишиться одна.

Читайте також: У Путіна здивовані "ножем в спину" від союзника: соцмережі сміються
Крім того, турецький лідер звинуватив Захід у тому, що там перешкоджають війні з терором: «Країни Заходу не тільки не підтримують Туреччину в боротьбі з тероризмом, але і перешкоджають цій боротьбі».
«Наприклад, деякі західні компанії заявили, що не будуть поставляти озброєння Туреччині. Туреччина з самого початку враховувала ймовірність того, що деякі європейські компанії можуть відмовитися продавати озброєння Анкарі. Тому останні 14 років Анкара проводить планомірну роботу зі створення вітчизняної оборонної промисловості», - розповів він.
Ердоган нагадав, що Туреччина є членом НАТО і союзники по Альянсу не мають права відмовити його країні в отриманні озброєння.
Тим часом у соцмережах з'явилася реакція на нову заяву Туреччини.
Pavel K: «Але Асадочек, як то кажуть, залишився ... :)»
Яков Петров: «Могутню рашкінську армію турків на старенькому американському винищувач поімєл)))))»
Льодоруб Меркадера: «Не намагайтеся спотворити мету операції, - категорично зажадав Ердоган у Ердогана».
Oleksi Tkachenko: «Аахаха! Пердоган знову стає братушкою Ердоганом! Тільки після того, як він уточнив, кого вважає терористами, доведеться знову міняти погляди. Це називається шизофренія».
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше турецький президент говорив про те, що його мета в Сирії - усунути від влади президента Сирії Башара Асада.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?