Друг України вразив емоціями, отримуючи орден від Обами: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Друг України вразив емоціями, отримуючи орден від Обами: опубліковано відео

Друг України вразив емоціями, отримуючи орден від Обами: опубліковано відео
Джерело:  BBC

Президент США Барак Обама нагородив віце-президента Джо Байдена, який відомий своєю проукраїнською позицією, вищою нагородою Штатів - Президентською медаллю Свободи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ВВС.
Обама підкреслив, що він удостоює віце-президента вищою нагородою для цивільних "за його віру в американців, за любов до своєї країни і за службу протягом усього життя".
Читайте також: Це доля: союзник України в США оголосив про важливе рішення
Нагорода була несподіваною для політика, і він навіть розплакався, отримуючи її з рук президента.
"Це честь, яка не тільки виходить далеко за межі того, що я заслужив, але це також є відображенням ступеня щедрості вашого духу", - сказав Байден.


За словами Обами, особисто він вручав цю медаль лише трьом особам: Папі Римському Іоанну Павлу II, екс-президенту США Рональду Рейгану і колишньому держсекретареві Коліну Пауеллу.
Як повідомляв ONLINE.UA, Сенат США зробив перший крок для скасування важливої реформи президента Барака Обами - реформи охорони здоров'я, відомої як Obamacare.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?