Друг загиблого в Києві політолога поділився спогадами про нього
Категорія
Політика
Дата публікації

Друг загиблого в Києві політолога поділився спогадами про нього

Друг загиблого в Києві політолога поділився спогадами про нього

Колишній народний депутат, політичний експерт Тарас Чорновіл розповів про свого друга,  відомого політолога, який 24 квітня випав з вікна 9 поверху в Солом'янському районі столиці.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook експерта.
"Та що ж це твориться таке жахливе?! сьогодні таке свято - хотів усіх привітати, та раптом - жахлива новина: загинув Андрій Дорошенко. Щойно попрощалися з блискучим політологом і науковцем Юрієм Шведою і знову втрата ще одного друга. Андрій був моїм другом, офіційним помічником у парламенті, ми багато років доволі плідно співпрацювали. У нас не завжди співпадали погляди, але все ж спільного було більше, ніж розбіжностей. І сьогодні його не стало... Поки що ще нічого не зрозуміло: було це самогубство чи вбивство, не беруся судити і я", - написав Чорновіл.
Він розповів про спільну діяльність із загиблим політологом.
"Просто дуже сумно - Андрій був хорошою людиною, дуже толерантною, делікатною й талановитою, він постійно генерував нові ідеї. Одна з них об'єднувала нас чимало років - ідея українсько-арабських контактів. У рамках створеної ним та Сергієм Толстовим організації "Євроарабія" ми налагоджували контакти спершу з посольствами, пізніше з урядами арабських держав, організували два офіційні візити до Марокко й Алжиру. Саме фотографії з цих поїздок і зберігають для мене образ людини, якої вже нема серед живих... Якось дуже сумно на душі, коли все частіше так трагічно відходять люди, з яким ще так недавно мав честь і задоволення товаришувати та спілкуватися...", - додав Чорновіл.
Нагадаємо, 24 квітня загинув політолог Андрій Дорошенко.  Слідчі дану подію попередньо кваліфікували як умисне вбивство.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?