Другий українець заразився китайським коронавірусом - що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Другий українець заразився китайським коронавірусом - що відомо

Другий українець заразився китайським коронавірусом - що відомо
Джерело:  online.ua

На борту круїзного лайнера Diamond Princess зареєстровано новий китайський коронавірус в організмі другого українця. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на агентство NHK.

За відомими даними, на судні, яке знаходиться біля японського берега, знайшли 66 нових людей з вірусом.

"Серед 66 нових заражених осіб 10 лютого: 45 – японці, 11 – американці, 4 – австралійці, 3 – філіппінці. Один канадець, один британець та один українець", - проінформували джерела.

Нагадаємо, загалом на борту Diamond Princess перебувають 3700 осіб. Вони — громадяни 56 країн. Кількість пасажирів досягає 2700, решта — представники екіпажу та обслуговуючого персоналу. З них 25 українців.

Лайнер залишили на двотижневий карантин, Усіх хворих спрямовують до японських лікарень.

Відомості про першого хворого українця з'явилися у неділю, 9 лютого. У нього майже не виявили симптомів, які характерні для вірусу.

Станом на понеділок, 10 лютого, кількість інфікованих коронавірусом з Уханя сягнуло 40 тисяч. Кількість жертв досягла 910.

Як повідомляв ONLINE.UA, керівник Всесвітньої організації охорони здоров'я Тедрос Адханом Гебрейесус зазначив, що побоюється, бо криза з коронавірусом може виявитися лише "верхівкою айсбергу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?