Дружина бійця АТО заявила про його викрадення з госпіталю: з'явилися гучні подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Дружина бійця АТО заявила про його викрадення з госпіталю: з'явилися гучні подробиці

Дружина бійця АТО заявила про його викрадення з госпіталю: з'явилися гучні подробиці
Джерело:  online.ua

Цивільна дружина  білоруського бійця АТО Ігоря Клєвко, який був затриманий в Маріуполі, вважає, що його викрали з військового госпіталю в Ірпені.
Про це вона розповіла ONLINE.UA.
"16 лютого Ігор переніс планову операцію, був у філії Київського військового госпіталю в Ірпені, потребував післяопераційного лікування. Він був викрадений 19 лютого. Незадовго до зникнення він мені неодноразово говорив, що за ним хтось стежить. В день зникнення ми домовилися, що я приїду його провідати, і в листуванні він мені знову розповів, що за ним стежать невідомі. Я сказала, що приїду, і ми про все поговоримо. Я приїхала в госпіталь близько третьої години дня. Ігоря в палаті не було, а хлопці сказали, що до нього приїхали родичі. Я подзвонила Ігорю, але телефонний номер уже був відключений", - розповіла дружина Клєвко, медпрацівник Валентина Соколова.
Читайте також: Ми тренуємо дух, і в бою страх уже не владний над тобою - доброволець-іноземець про війну на Донбасі
Жінка додала, що 20 лютого їй подзвонив завідувач травматологічним відділенням і сказав, що Клєвко виписаний з госпіталю за порушення режиму.
"З тих пір ніхто не повідомляв про його місцезнаходження. Речі знаходилися в палаті, все в наявності, він зник у лікарняному одязі! Людину викрадають, незважаючи на те, що їй потрібні серйозне післяопераційне лікування і реабілітація", - зазначила Соколова.
Вона також повідомила, що волонтери та бойові товариші шукають зараз адвоката для надання Клєвко правову допомогу.
Нагадаємо, 28 лютого Жовтневий районний суд Маріуполя взяв під варту до 19 квітня білоруса Ігоря Клєвко, який воював добровольцем на Донбасі, за підозрою у викраденні й навмисному вбивстві.
Більше  читайте в статті на ONLINE.UA: Близькі заявили про викрадання іноземного бійця АТО під Києвом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?