Дружина чоловіка, підстреленого Пашинським, розповіла про інцидент: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Дружина чоловіка, підстреленого Пашинським, розповіла про інцидент: з'явилося відео

Дружина чоловіка, підстреленого Пашинським, розповіла про інцидент: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Дружина В'ячеслава Хімікуса, якому депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський прострелив ногу, розповіла нові подробиці скандального інциденту: за її словами, чоловіка попросили допомогти відштовхнути машину на узбіччя.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інтерв'ю Ольги Хімікус телеканалу 112.ua.
"Чоловік говорив мені, що прямує додому, говорив, де знаходиться. Після чого я почула в слухавці чоловічий голос, який попросив допомогти зіштовхнути машину з дороги на узбіччя", - сказала вона.
При цьому дружина потерпілого додала, що її чоловік допомагав, не кладучи слухавки, але при цьому в іншій руці тримав ще й пляшку.

Читайте також: П ідстрелений Пашинським чоловік розповів нові подробиці: з'явилося відео
"Він допомагав штовхати цю машину. Після чого я почула жіночий голос, який гордовитим тоном попросив включити якусь аварійку. Після чого чоловік мій відповів: ти що, не бачиш, і так тут все працює, і машина з вищанням рушила з місця", - зазначила Хімікус.
Вона зізналася, що "і я, і мій чоловік, і водій цього автомобіля припустили, що вони поїхали, просто не звернули на них уваги, і почали штовхати машину далі".



Після цього вона додала, що "відразу ж почула крики свого чоловіка".


"Я телефон не клала, я була вдома, живу я тут недалеко. Я в капцях, без верхнього одягу, сіла за кермо свого автомобіля, і протягом двох-трьох хвилин я була вже на місці. Можливо, це було навіть швидше", - розповіла вона.


Також Ольга Хімікус зазначила, що, прибувши на місце події, побачила, що її чоловік "лежить на асфальті, пан Пашинський в цей момент не просто тримав його на прицілі, він підійшов до нього впритул і нахилився над ним зі зброєю в руках".


Читайте також

:

В

біографії чоловіка, підстреленого Пашинським, з'явилася скандальна подробиця


"Реакція моя, природно, була, як і будь-якої нормальної людини в цій ситуації - я дістала свою зброю, яка ніяк не могла стріляти, була в несправному стані, це був пневматичний пістолет", - повідомила дружина постраждалого.


За її словами, "пан Пашинський цього знати ніяк не міг".


"Я вийшла зі своїм пістолетом, дала чіткі команди відійти від свого чоловіка. Я не уточнювала, що це мій чоловік, я просто просила відійти. Після чого я сказала обличчям лягти на землю. Дружина Пашинського абсолютно ніяк не відреагувала. Сам пан Пашинський присів, сказав "Дівчинка, у мене бойовий", на що я зробила крок вперед, сказала, "тоді стріляй", і зробила вигляд, ніби я перезаряджаю свою зброю", - розповіла жінка.


Вона додала, що після цього Пашинський сховав свій пістолет і сказав, що перев'язує потерпілого, зняв свій ремінь і допоміг пораненому.


Нагадаємо, раніше Сергій Пашинський розповів, як ввечері 31 грудня на нього напали, через що він був змушений вистрілити в нападника.

Потерпілий в результаті стрілянини, як і його дружина, заявив, що депутат не робив попереджувального пострілу в повітря, і що куля потрапила в стегно, а не в груди.


Як повідомляв ONLINE.UA,

Національна поліція в розслідуванні справи Пашинського взяла за основу версію самого нардепа про самооборону.


Також нагадаємо, що

в соціальних мережах жорстко розкритикували нардепа за застосування ним зброї

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?