Дружина Джастіна Бібера показала фото з весілля, якого ще ніхто не бачив
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дружина Джастіна Бібера показала фото з весілля, якого ще ніхто не бачив

Дружина Джастіна Бібера показала фото з весілля, якого ще ніхто не бачив
Джерело:  online.ua

Всесвітньо відома американська модель Гейлі Бібер рік тому вийшла заміж за талановитого співака Джастіна Бібера. Лише декілька днів тому, вона вирішила опублікувати архівну світлину з пишного весілля, яку раніше ніхто ніколи не бачив. Фанати засипали закоханих компліментами та не забули нагадати про те, що вони одна з найпрекрасніших зіркових пар. Також шанувальники вкотре натякнули, що мріють в найближчому майбутньому побачити перші фото первістка Джастіна та Гейлі, передає ONLINE.UA.

Близько року тому канадський поп-виконавець Джастін Бібер та американська модель Гейлі Болдуїн вирішили одружитися.Тоді чарівні фото з їхнього весілля зачарували всю мережу. Однак нещодавно красуня вирішила поспілкуватися з фанатами на своїй інстаграм-сторінці. Один з прихильників запропонував Гейлі оприлюднити фото з весілля, неопубліковане раніше. Зірка вирішила не ігнорувати бажання шанувальників й тому й показала архівну світлину.

Не можна не звернути увагу на те, що всі кадри зроблені в чорно-білому кольорі, що робить їх надзвичайно атмосферними. На новій світлині зображені молодята з друзями. Джастін Бібер відкриває величезну пляшку шампанського, бризки від якого летять у різні боки.

На фото миттєво відреагували корисувачі мережі з різних куточків світу.

"Завдяки вам я продовжую вірити в кохання; ви чудові, але ми вже з нетерпінням чекаємо на перше фото вашого малятка; найкрасивіша пара планети; вірю, що ви завжди будете такими щасливими; фантастичний кадр", - коментують фото шанувалники зіркової родини.

Як уже згадувалося раніше, весілля Гейлі Болдуїн та Джастіна Бібера відбулось 30 вересня 2019 року. На церемонію пара запросила велику кількість друзів та близьких. Гейлі виходила заміж в мереживній силуетній сукні з довгими рукавами і відкритими плечима. Варто зазначити, що спеціально для нареченої сукню створила Вірджіла Абло, художній керівник Off-White і Louis Vuitton Menswear.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна американська співачка Селена Гомес випустила кліп на пісню Back to You. Шанувальники вважають, що цей ролик вона присвятила своїм складним відносинам з Джастіном Бібером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?