Дружина Луценка розбурхала мережу словами про підготовку "псевдомайдану"
Категорія
Політика
Дата публікації

Дружина Луценка розбурхала мережу словами про підготовку "псевдомайдану"

Дружина Луценка розбурхала мережу словами про підготовку "псевдомайдану"
Джерело:  online.ua

В Україні проходить набір учасників акцій протесту так званого «псевдомайдану» яким обіцяють платити по 500 гривень на добу.
Про це заявила заступник глави парламентської фракції БПП Ірина Луценко, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лариси Сарган, прес-секретаря Юрія Луценка.
"Депутати нашої фракції зафіксували по регіонах України "збирачів", які обіцяють 500 гривень за добу бажаючим взяти участь в цих уявних акціях протесту", - розповіла Луценко, додавши, що ці заходи плануються на території Києва.
За її словами, серед організаторів подібних акцій виявилися як "колишні представники Партії регіонів, які розстрілювали людей на Майдані, так і представники опозиційних сил, які тоді сиділи в тюрмі".
Читайте також: План Кремля: в бійці Бойка і Ляшка побачили підступний задум.
"Дико чути про союз, який намагається осідлати ці акції протесту, цей так званий «псевдомайдан», а точніше Антимайдан", - сказала вона.
На думку Ірини Луценко, ці акції розраховані «на дестабілізацію всередині країни» і оплачуються «кривавими грошима Кремля».
«Тому що головне завдання Путіна і Росії це спроба зірвати на саміті 24 листопада надання Україні безвізового режиму з ЄС", - зазначила нардеп.
Тим часом українці в соціальних мережах по-різному відреагували на заяву дружини генерального прокурора.








Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA активіст з Луганської області розповів про махінації з нерухомістю народного депутата від Опоблока, який входить в керівництво комітету по боротьбі з корупцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?