Дружина Макрона вирішила допомогти Олені Зеленській
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружина Макрона вирішила допомогти Олені Зеленській

Дружина Макрона вирішила допомогти Олені Зеленській
Джерело:  online.ua

Перша леді Олена Зеленська зустрілася з дружиною президента Франції Бріжит Макрон у Єлисейському палаці у рамках офіційного візиту президента України до Франції, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу українського лідера.

Бріжит Макрон розповіла про структуру її офісу й хартію, що окреслює завдання та ініціативи, які курує перша леді.

"Дружина Президента Франції поділилася досвідом організації різних проектів, що проходять під патронатом першої леді. Основна увага зосереджена на освіті та охороні здоров'я, питаннях, пов'язаних з дітьми та підлітками", - йдеться в повідомленні.

У свою чергу, Олена Зеленська розповіла про свої задуми щодо майбутніх проектів, над якими планує працювати в Україні. Вона також запросила Бріжит Макрон відвідати нашу країну.

Варто зазначити, що близько 16:40 розпочалася зустріч Володимира Зеленського з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Також сьогодні Зеленський відвідав найбільший у світі кампус стартапів "Station F", відкритий у Парижі в червні 2017 року.

Очікується, що Зеленський також відвідає Сенат Франції і зустрінеться з представниками французького бізнесу, а ввечері понеділка вилетить до Німеччини для зустрічі з канцлером Ангелою Меркель, яка запланована на 18 червня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що французький лідер Еммануель Макрон надіється, що Росія залишиться членом Ради Європи попри розбіжності з іншими членами. З даною несподіваною заявою він виступив під час зустрічі з генсеком Ради Європи Турбйорном Ягландом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?