Дружина Матіоса володіє будинком по сусідству з Клюєвими, які розшукуються
Категорія
Політика
Дата публікації

Дружина Матіоса володіє будинком по сусідству з Клюєвими, які розшукуються

Дружина Матіоса володіє будинком по сусідству з Клюєвими, які розшукуються
Джерело:  Наші гроші

Як свідчать дані з бази даних власників елітної нерухомості «Хороший будинок», дружина головного військового прокурора України Анатолія Матіоса є власницею будинку в Козині (Обухівський район Київської області), розташованого по сусідству з маєтками братів Клюєвих, які зараз перебувають у розшуку.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Наші гроші.
Анатолій Матіос одружився з бізнесвумен з Харкова Іриною Барах в листопаді 2014 року, коли був заступником генпрокурора і очолював військову прокуратуру. За півроку до весілля Ірина оформила ділянку площею 0,31 га та житловий будинок площею 519 м на ТОВ «Поліекспо». Крім житлового будинку до складу маєтку також входять будиночок охорони, альтанка, погріб, власна свердловина і каналізаційний колодязь.


Засновником фірми «Поліекспо» є ТОВ «Таврійська перспектива», основним власником якого є Ірина Барах. При цьому вона орендує вказану нерухомість у власної фірми «Поліекспо». Право власності на нерухомість оформлено на підставі договору-купівлі-продажу від 2009 року. Хто був попереднім власником і за яку суму був придбаний будинок і земля - невідомо.


Будинок Барах розташований за адресою провулок Кедровий, 12. Клюєви зареєстровані поруч - у Андрія маєток площею 2310 кв м по вул. Кедровий, 2, а у Сергія площею 2584 кв м по вул. Кедровий, 4.
Раніше повідомлялося, що в Генпрокуратурі спростували зняття санкцій ЄС з братів Клюєвих.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?