Дружина Медведчука йде з "Х-фактора"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дружина Медведчука йде з "Х-фактора"

Дружина Медведчука йде з "Х-фактора"

Відома телеведуча Оксана Марченко, яка є дружиною лідера "Українського вибору" і кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука, залишає проект "Х-фактор".

Про це вона заявила на своїй сторінці в Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

"Майбутнє Воскресіння Христове приносить і в моє життя великі зміни... Я з величезною вдячністю прощаюсь з коханим "Х-фактором" і нескінченно дякую своїм колегам, професіоналам-телевізійникам, з якими мені пощастило працювати. Я з величезною любов'ю буду згадувати наших приголомшливих учасників, які назавжди залишаться у моєму серці", - написала телеведуча.

Читайте також: Переможець "Х-фактора" підкорив суддів нацвідбору на Євробачення-2017: з'явилося відео

Також Марченко додала, що починає роботу над новим телевізійним проектом, який назвала "великим творчим етапом свого життя". Вона не уточнила, на якому каналі і коли вийде нова програма.

Нагадаємо, вокальне шоу "Х-фактор" стартувало у 2010 році. Оксана Марченко була його беззмінною ведучою протягом семи сезонів.

Як повідомляв ONLINE.UA, минулого року талант-шоу "X-фактор" залишив український телеведучий, продюсер, шоумен і незмінний суддя проекту Ігор Кондтратюк.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?