Дружина Мотороли тікає з Донецька: стали відомі деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Дружина Мотороли тікає з Донецька: стали відомі деталі

Дружина Мотороли тікає з Донецька: стали відомі деталі
Джерело:  Діалог

У соціальних мережах поширюється інформація про те, що дружина убитого в Донецьку бойовика Арсенія Павлова (позивний "Моторола") Олена намагається втекти з міста.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Диалог".
Олену Павлову бачили, коли вона вибігала з під'їзду, де в ліфті був убитий Моторола. З жінкою були охоронці, вони допомагали їй завантажити в машину кілька сумок і посадити в авто її маленького сина. Поруч з жінкою перебувала і старша дочка бойовика.
"Біжить, як щур, в паніці і страху. Кинула все, буде намагатися виїхати", "Ну не знаю, вийде чи ні, як би не зловили на першому ж блокпосту і не повернули назад", "Занадто цінний свідок, багато чого може розповісти, і багато чого знає від свого вбитого нікчеми", - пишуть в соціальних мережах жителі Донецька.
У соцмережах також відзначають, що дружина "Мотороли" може знати про фінансові потоки бойовиків.
"Павлова працювала в бригаді "Спарта", через неї проходили важливі документи, вона знала про фінансові потоки бойовиків, хто спонсорує бандитські угруповання і так далі", "Навіть якщо її зараз не приб'ють, як чоловіка, то напевно потім або свої приберуть по-тихому, або хтось ненароком її переїде, підірве або пристрелить", - пишуть в мережі.
Як повідомляв ONLINE.UA, "Моторолу" підірвали 16 жовтня в ліфті його будинку. Смерть "Мотороли" спричинила конфлікт між керівництвом "МДБ" ДНР і "МВС", які звинувачують один одного в бездіяльності і некомпетентності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?