Дружина Порошенка попросила Обаму про допомогу Савченко
Категорія
Україна
Дата публікації

Дружина Порошенка попросила Обаму про допомогу Савченко

Дружина Порошенка попросила Обаму про допомогу Савченко
Джерело:  president.gov.ua

Дружина президента України Марина Порошенко звернулася до першої леді США Мішель Обами з проханням приєднатися до міжнародної кампанії зі звільнення і повернення з Росії на батьківщину українських політв'язнів, зокрема, льотчиці Надії Савченко.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу глави держави.
«Шановна Мішель, з надією чекаю, що Ваш голос не тільки приєднається до міжнародної кампанії зі звільнення і повернення додому Надії Савченко, але і дасть новий поштовх процесу звільнення інших українських громадян, включаючи Олега Сенцова, Олександра Кольченка, Геннадія Афанасьєва, Ахтема Чийгоза та інших заручників російської каральної машини", - написала Марина Порошенко.
Також вона нагадала, що ім'я української льотчиці було в двадцятці жінок, оголошених в рамках кампанії "Free the 20 Campaign", яку уряд США почав у вересні 2015 році.
Нагадаємо, як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Росії заявили про початок процесу з обміну Савченко на полонених росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?