Дружина Порошенка сходила на каву з хворим на ДЦП переселенцем: опубліковані фото
Категорія
Культура
Дата публікації

Дружина Порошенка сходила на каву з хворим на ДЦП переселенцем: опубліковані фото

Дружина Порошенка сходила на каву з хворим на ДЦП переселенцем: опубліковані фото


У вівторок, 23 лютого, в рамках соціальної ініціативи #накофесдругом дружина президента України Марина Порошенко зустрілася з Романом Кисляком, у якого ДЦП.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Фонду Порошенка.


Нагадаємо, 6 лютого у Львові офіціант вигнав з ресторану Vapiano Романа Кисляка, відомого в місті переселенця з Донбасу з церебральним паралічем, який прийшов туди на зустріч із журналісткою.


#Накофесдругом - це акція, під час якої українці запрошують на каву людей з обмеженими можливостями. Вона почалася після того, як Романа вигнали з львівського ресторану. Марина Порошенко публічно запросила його на зустріч «за чашкою кави».


Зустрівшись за кавою, дружина президента і Роман Кисляк обговорили проблеми людей з особливими потребами, підкреслюючи важливість змін у ставленні українців до цих осіб. Також Роман розповів Марині Порошенко про свою активну громадянську діяльність, зокрема про допомогу дітям, людям похилого віку та пораненим бійцям в окупованому Донбасі.


"Прикрий випадок, який стався нещодавно з Романом, - це чіткий сигнал суспільству, що потрібно змінити ставлення до людей з особливими потребами", - прокоментував зустріч Петро Порошенко.








Нагадаємо, Роман Кисляк - переселенець з Донбасу, який живе у Львові. Він привернув увагу до проблем людей з особливими потребами після інциденту з охоронцем у львівському кафе, що в підсумку і спонукало дружину президента зустрітися з ним.
Раніше Марина Порошенко, під час свого робочого візиту до Німеччини, зайшла провідати шістьох бійців української армії, які зараз перебувають у військовому госпіталі в Берліні.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?