Дружина Саакашвілі "красиво пішла" слідом за чоловіком
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружина Саакашвілі "красиво пішла" слідом за чоловіком

Дружина Саакашвілі "красиво пішла" слідом за чоловіком
Джерело:  Новини Грузії

Грузинський політик Сандра Рулофс, що є дружиною  екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі, який 7 листопада заявив про відставку з поста губернатора Одеської області, відмовилася від мандата депутата.


Про це заявили в Центральній виборчій комісії Грузії, повідомляє ONLINE.UA із посиланням на "Новини-Грузія".


Рулофс перебувала на другому місці в списку партії "Єдиний національний рух", яка  за підсумками парламентських виборів в Грузії  отримала 27 місць. Після відмови дружини Саакашвілі від мандата друге місце в списку партії займе екс-губернатор Кахетії Георгій Гвініашвілі.


Читайте також: Дружина Саакашвілі приголомшила заявою про плани чоловіка


Нагадаємо, вибори в Грузії проходили 8 і 30 жовтня. Згідно з результатами, правляча партія "Грузинська мрія" отримала конституційну більшість - 115 місць в парламенті.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, що  Сандра Рулофс вирішила не брати участь у другому турі виборів до парламенту Грузії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?