Дружина Трампа програла суд через скандальну статтю
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружина Трампа програла суд через скандальну статтю

Дружина Трампа програла суд через скандальну статтю
Джерело:  Politico

В американському штаті Меріленд суд відхилив позов про наклеп, який перша леді США Меланія Трамп подала до британської газети Daily Mail.
Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Politico, суддя постановила, що Меріленд ніяк не пов'язаний з обуриливим для дружини американського президента матеріалом видання: стаття була написана і опублікована в британському ЗМІ, під час роботи над нею журналісти не приїжджали в цей штат.
У публікації Daily Mail від 20 серпня 2016 року йшлося про модельну кар'єру уродженки Словенії Меланії Кнавс, а також про її старі фотографії, для яких вона позувала голою (знімки з'явилися на сайті The New York Post в липні 2016- го). У замітці, зокрема, наводилася інформація з словенської преси, що модельне агентство, в якому працювала Меланія, управлялося людьми, які організували ескорт-службу, і нібито Кнавс в ній працювала, зазначає Politico.
Читайте також: У Росії запустили безглуздий фейк про бабусю Меланії Трамп
У вересні вона подала в суд на газету і на американського журналіста і історика Вебстера Тарплі, який в своєму блозі раніше розмістив аналогічний пост. Загальна сума позову становила 150 мільйонів доларів.
На слуханнях минулого тижня суддя відмовила Тарплі в проханні звільнити його від відповідальності і дала справі хід. Крім того, окрема скарга подана в Лондоні на друковану версію статті Daily Mail.
З сайту видання матеріал був видалений, і редакція опублікувала спростування, в якому пояснила, що головна думка статті - чи можуть чутки про Меланку негативно вплинути на виборчу кампанію її чоловіка Дональда Трампа. При цьому наголошується, що поширені газетою відомості засновані на даних, викладених у доступній на Amazon книзі про модельну фірму в Мілані, в якій працювала Меланія і яка була чимось на зразок чоловічого клубу.
Крім того, частина інформації була взята зі словенського журналу Suzy, який стверджував, що агентство в Нью-Йорку, з яким співпрацювала Трамп, представляло ескорт-послуги багатим клієнтам.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  дружина президента США Дональда Трампа Меланія Трамп потрапила в об'єктиви папараці під час короткої прогулянки з сином в Нью-Йорку, де проходили масові акції протесту проти політики її чоловіка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?