Дружина Трампа виграла суд проти британської газети
Категорія
Світ
Дата публікації

Дружина Трампа виграла суд проти британської газети

Дружина Трампа виграла суд проти британської газети
Джерело:  interfax.com.ua

Перша леді США Меланія Трамп виграла суд проти британської газети Daily Mail, яка поширила інформацію про її нібито співпрацю з агентствами з надання ескорт-послуг.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Британська газета Daily Mail публічно принесла вибачення дружині президента США Дональда Трампа Меланії Трамп, а також повідомила, що виплатить компенсацію за завдані збитки.

"Ми розуміємо, що ці (опубліковані в газеті - ІФ) заяви про пані Трамп - неправда... Ми приносимо вибачення пані Трамп за принесені незручності", - сказано в заяві видання.

Читайте також: Легендарну співачку запідозрили в копіюванні стилю Меланку Трамп: опубліковані фото

Повідомляється, що суму, яку видання готове виплатити першій леді США, в суді не озвучили. За даними джерел західних агентств, мова йде про суму близько 3 млн доларів.

У серпні 2016 року у випуску словенського журналу Suzy була опублікована стаття про минуле дружини президента США Дональда Трампа, яка потім була поширена Daily Mail. У матеріалі містилася інформація про те, що М.Трамп раніше працювала в модельному агентстві в Нью-Йорку, яке нібито пропонувало, серед іншого, ескорт-послуги.

Як повідомляв ONLINE.UA, дружина президента США Дональда Трампа Меланія Трамп подала в суд на британський таблоїд The Daily Mail і вимагала 150 мільйонів доларів за моральну шкоду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?