Дружина Зеленського розповіла, як її чоловік збирається вести переговори з Путіним
Категорія
Україна
Дата публікації

Дружина Зеленського розповіла, як її чоловік збирається вести переговори з Путіним

Дружина Зеленського розповіла, як її чоловік збирається вести переговори з Путіним
Джерело:  online.ua

Олена Зеленська, дружина новообраного керівника держави, розповіла, на що не погодиться її чоловік у переговорах з російським керівництвом. За словами майбутньої першої леді, Володимир Зеленський не збирається іти на поступки перед агресором, інформує ONLINE.UA з посиланням на The Daily Beast.

У інтерв’ю, яке дала дружина нового президента американським журналістам, Олена Зеленська також висловила сумнів, що її чоловік погодиться на прямі переговори з Путіним.

«Я не думаю, що найближчим часом будуть прямі двосторонні переговори. Володимир не готовий іти на поступки перед агресором, але він готовий вести переговори з Росією в присутності інших міжнародних лідерів», – заявила Олена Зеленська.

Дружина нового президента також розповіла, що її чоловік ніколи не буде нічиєю маріонеткою, оскільки ще у 2015 році він боровся проти цензури Коломойського на каналі «1+1».

«У нас був скандал, коли Коломойський скасував трансляцію нашого телешоу на своєму каналі «1+1» через політичні жарти. Володимир подзвонив і кричав так голосно, що я подумала, що ми ніколи більше не зможемо показувати наші передачі на ТБ», – повідомила Зеленська.

Дружина переможця виборів вважає, що його команда повинна триматися подалі від будівлі Адміністрації президента на Банковій. За її словами, було б непогано, якби Володимир ходив на роботу пішки.

«Ми не хочемо заходити на Банкову, це місце заражено темним негативним минулим. Ми були б раді зробити з цього будинку сучасний музей або передати його в якийсь університет», – заявила Олена Зеленська.

Нагадаємо, що вчора стало відомо, що російські журналісти пробралися в готель до Зеленського у Туреччини та намагалися зіпсувати йому відпочинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?