Дружині офіцера, який три роки боронить Україну, потрібна допомога - волонтер
Категорія
Події
Дата публікації

Дружині офіцера, який три роки боронить Україну, потрібна допомога - волонтер

Дружині офіцера, який три роки боронить Україну, потрібна допомога - волонтер
Джерело:  online.ua

Український волонтер та блогер Мирослав Гай розповів про те, що дружина офіцера, що три роки боронить Україну у війні з Росією на Донбасі, потребує допомоги через важке захворювання.

Про це Гай написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє ONLINE.UA.

"Друзі, мого товариша, офіцера, що три роки боронить Україну від ворога, спіткала біда. І зовсім не там на сході, а у тилу - вдома. У Євгенія сильно захворіла дружина - онкологія. Рак шлунку. Не дивлячись на такий страшний діагноз, родина не опускає руки і налаштована виключно на позитивний результат. Юля вже пройшла 9 хімій, та, на жаль, вони не допомогли", - написав Гай.
"На щастя, одна з ізраїльських клінік взялася за їх випадок. Тепер потрібно залишити двох маленьких дітей і пройти знову діагностику, а потім, сподіваємось, і лікування на чужбині. Женя та його бойові побратими звернулися до нас з проханням допомогти. Ми зняли відеоролік, де описана ця історія та є реквізити Юліних батьків, та двох фондів, що долучаються до допомоги", - повідомив блогер.

Долучитися до допомоги можна:

Приватбанк:

5168 7423 5320 0656 - Нарожная Юлія Сергіївна

5168 7423 5796 4943 - Нарожний Сергій Іванович (папа)

Web Money

Z039316024214 долари

U896326185654 гривні

Ківі/qiwi

+380968556677

Для юридичних осіб:

Благодійний Фонд Мир і Ко

www.mirco.com.ua

Для іноземних громадян:

Благодійний Фонд США Save Lives Together www.savelivestogether.org

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?