Дружину Луценка спіймали на порушенні правил дорожнього руху: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Дружину Луценка спіймали на порушенні правил дорожнього руху: опубліковано відео

Дружину Луценка спіймали на порушенні правил дорожнього руху: опубліковано відео
Джерело:  Країна.ua

Дружина  голови фракції БПП Юрія Луценка  і депутат Верховної Ради від тієї ж партії Ірина Луценко, потрапила в об'єктиви камер в той час, коли її автомобіль порушував Правила дорожнього руху на київських дорогах.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Страна.ua.

У середу, 16 березня, Ірина Луценко виїхала з котеджного містечка закритого типу в селі Стоянка близько 10:00. На відео видно, як на трасі Київ-Житомир позашляховик Mercedes c нардепом на передньому пасажирському сидінні та її особистим шофером за кермом розганяється до величезній швидкості, що перевищує допустиму на цій ділянці позначку в 90 км / год. На в'їзді до Києва водій пригальмовує в районі поста ДАІ, але після цього починає лихачити в столичних заторах, намагаючись виграти час.


##### VIDEO_864425 #####


Журналісти зафіксували, що на проспекті Перемоги джип дружини Луценка проїхався близько 100 метрів по смузі для громадського транспорту. За це порушення ПДР штрафують у розмірі 510 гривень. Сумарно з перевищенням швидкості Ірина Луценко порушила ПДР на 1 тисячу гривень.


Раніше повідомлялося, що київська  патрульна поліція оштрафувала автогонщика и волонтера Олексія Мочанова  на 510 гривень за порушення правил дорожнього руху

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?