ДСНС зробила погодне попередження українцям: що потрібно знати
Категорія
Україна
Дата публікації

ДСНС зробила погодне попередження українцям: що потрібно знати

ДСНС зробила погодне попередження українцям: що потрібно знати
Джерело:  online.ua

Представники ДСНС попередили українців про виникнення поривів вітру у суботу, 2 листопада. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу відомства.

Йдеться перш за все про Київську область.

"За даними УкрГідрометцентру, 2 листопада вдень на Правобережжі, у Києві та Київській області пориви вітру 15-20 м/с", - відзначили у службі.

За інформацією Гідрометцентру, західні області України очікують дощі, а всі інші - мінлива хмарність.

У зазначений день на території майже всій України повітря прогріється до 6-8 градусів. Очікується, що на Півдні буде трохи тепліше - до 11 градусів.

Погода у Києві продемонструє пориви південного вітру швидкістю 7-12 метрів на секунду з посиленням до 15-20. Температура сягатиме 6-8 градусів тепла.

У неділю, 3 листопада, термометри покажуть у столиці близько 10-12 градусів тепла.

Як повідомляв ONLINE.UA, синоптикіня Наталія Діденко нещодавно порадувала українців прогнозом про потеплішання. Воно почнеться з неділі та на початку нового тижня. Втім, підвищення температури повітря супроводжуватимуть дощі, вітер та інші негативні прояви типово осінньої погоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?